Running Wild with Bear Grylls

Ukoliko ste ljubitelj Discovery kanala, vjerujemo da ste već upoznati s emisijom Running Wild with Bear Grylls. Za one koji ne znaju, emisija je zapravo rijaliti u kome Bear Grylls, ekspert za preživljavanje, kroz raznorazne avanture i podvige pokazuje kako preživjeti u nekim od najokrutnijih mjesta na našoj planeti. Ono što je specifično za ovu emisiju je da Bear Grylls u avanture ne ide sam. Naprotiv, u svakoj od epizoda se pojavljuje određena poznata ličnost koja je spremna na avanturu i nezaboravno druženje s Bear Gryllsom. Neke od poznatih ličnosti koje su učestvovale u Bearovim avanturama su Zac Efron, Ben Stiller, Michael B. Jordan i Kate Hudson.
Ipak, vjerovatno najpoznatiji od svih učesnika je ni više ni manje nego Barack Obama, predsjednik Sjedinjenih Američkih Država.
Emisija je sa snimanjem počela 2014. godine a nakon što se prva sezona pokazala vrlo uspješnom, ekipa se odlučila za snimanje još jedne sezone koja se uveliko prikazuje ove godine.
Emisija se snima za NBC kanal, no moguće ju je pogledati i na Discoveryu. Ukoliko nemate pristup ovim kanalima, sve epizode možete pronaći na YouTube kanalima ili na torrent web stranicama.
running wild with bear grylls

Leave a comment